Biletul Zilei 23/04/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

AZ Alkmaar - Heracles

Gazdele trec printr-o perioada nefasta, in care au pierdut pozitia a 3-a in favoarea lui Feyenoord si incep sa simta amenintat si locul actual din clasament. In ultimele 4 partide Alkmaar a reusit sa acumuleze numai 2 puncte dintr un maxim de 12, cu mentiunea ca 3 partide au fost disputate in deplasare.

Heracles a aratat un fotbal de calitate, bifand 9 puncte din ultimele 5 partide jucate. Jucatorii acestei echipe stiu ca toata presiunea meciului este pe gazde si merg la Alkmaar sa produca surpriza!


Pronostic: 4+ (Se marcheaza minim 4 goluri in meci)

Cota: 1.65

Ajax - Vitesse

Cenusereasa Europei in actualul sezon de UCL isi disputa suprematia si in campionat, mergand bara la bara alaturi de PSV, rivala traditionala.

Cu 3 etape inainte de finalul sezonului cele doua formatii se afla la egalitate de puncte, fiind despartite doar de golaveraj. Ajax are +79, in timp ce PSV doar +68! O victorie astazi i-ar asigura pe lancieri ca vor ocupa in continuare fotoliul de lider, cel putin pana la meciul viitor de campionat.

Mizam pe victoria echipei gazda, o trupa net superioara oaspetilor de la Vitesse.Pronostic: 1&2+ (Gazdele castiga si se marcheaza minim doua goluri in meci)

Cota: 1.22

Alaves - Barcelona

In timp ce Messi se indreapta cu pasi mari catre borna 600, reprezentand golurile marcate pentru trupa din Catalunia, Barcelona lui Messi se indreapta la fel de rapid catre un nou titlu de campioana!

Drumul catre succes trece pe la Alaves. Cu 5 etape inainte de finalul sezonului, liderul la zi are 9 puncte avans fata de Atletico Madrid, iar o victorie astazi ar consemna asteptarile tuturor in ce priveste deznodamantul!

Motivatia lui Messi de a dobori un nou record va cantari enorm si este foarte probabil sa asistam la un spectacol fotbalistic pe masura.Pronostic: I1+&II1+ (Se marcheaza in fiecare dintre reprize)

Cota: 1.41

Distribuiti pe Social Media