Biletul Zilei 25/04/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Getafe - Real Madrid

Meci intre doua trupe care, in acest moment, se afla pe locuri de UCL. Daca pentru Real pozitia a treia este una rusinoasa, locul 4 pe care se afla Getafe este extrem de surprinzator. Totusi gazdele au evoluat excelent acasa, au demonstrat-o si etapa trecuta cand au spulberat-o pe Sevilla, echipa cu care se lupta pentru ultimul loc de Liga. Credem ca gazdele pot inscrie si astazi, dar ne asteptam la Zizou sa incerce sa “spele” acest sezon de uitat pentru madrileni cu prestatii bune in finalul sezonului.

Pronostic: X2&2+ (Real nu pierde si se inscriu minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.57

Willem II - PSV

Oaspetii sunt obligati sa castige pe terenul unei formatii dificile, o trupa care marcheaza des acasa si care a pus problema si Ajaxului, chiar daca rezultatul final a fost clar in favoarea trupei din Amsterdam. Ne asteptam ca PSV sa faca totul pentru victorie, dar credem ca gazdele vor continua forma buna de pe propria arena si vor marca.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Atalanta - Fiorentina

Dupa 3-3 in tur la Florenta si, la numai o saptamana dupa, 3-1 la Bergamo, nu ne putem orienta decat pe un pariu pe goluri astazi. Este clar ca oaspetii vor cauta sa inscrie si sa invinga pentru a se califica in timp ce gazdele au forta ofensiva foarte mare. Ne asteptam la show.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.65

Distribuiti pe Social Media