Biletul Zilei 01/05/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Barcelona - Liverpool

O semifinala cat o finala. Capul de afis al zilei este marcat, fara indoiala, de meciul din Catalunia, unde Barcelona primeste vizita celor de la Liverpool.

Proaspat incoronata regina a Spaniei, Barcelona spera sa obtina un rezultat pozitiv asta-seara, in vederea celui final al dublei manse contra cormoranilor. Putin mai linistita echipa gazda din acest punct de vedere, tinand cont ca Liverpool este cu sufletul la gura si in ce priveste lupta interna, alaturi de Manchester City. Alearga oare Liverpool dupa doi iepuri?!

Consideram ca talentul si experienta lui Messi vor cantari vizibil in meciul de diseara si Barcelona va reusi sa puncteze macar o data in poarta oaspetilor.Pronostic: G1-3 (Gazdele marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.27

Rennes - Monaco

Rennes este noua detinatoare a cupei Frantei. Dupa meciul fabulos contra celor de la PSG, in care au alergat 120 de minute, remontand un avantaj de doua goluri, jucatorii echipei gazda parca nici nu mai pun pret pe meciul de astazi contra lui AS Monaco.

Se vede asta si din cotele oferite de bookmakeri, care la 2 solist au optiunea 2.10! Nici sezonul trecut cand Monaco era in top 3, nu a avut parte de asa tratament in deplasarea de la Rennes.

Tragem concluzia ca este unul din acele meciuri care intra in categoria Spal - Juve / Nantes - PSG / Genoa - Juve / Vallecano - Real in care sansele nu se apara tocmai corect de ambele parti.Pronostic: X2&2+ (Oaspetii nu pierd meciul si se marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.64

Swansea - Derby

Obligata sa invinga astazi in Tara Galilor, Derby va ataca furibund inca din primele clipe ale partidei, asa cum au facut-o la Bristol City. Sa vedem cum si daca vor reusi sa treaca de incomoda echipa din Swansea, care, cu siguranta anul viitor va fi una dintre candidatele la promovare!

Puternic amenintata din spate de Middlesborough si Bristol City, echipa oaspete isi poate asigura locul de baraj cu o victorie astazi. In caz contrar ar amana verdictul pana in ultima etapa de campionat.

Mergem pe forta de atac aratata recent de Derby, considerand ca vor rupe plasa adversa cel putin o data in aceasta partida.Pronostic: O1-3 (Oaspetii marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.28

Distribuiti pe Social Media