Biletul Zilei 08/05/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Car. Garcia - P. Kvitova

Kvitova are puncte de aparat la acest turneu si credem ca isi va impune jocul astazi impotriva unei jucatoare care se afla departe de top 10 wta. Cele doua si-au impartit victoriile in ultimii ani, dar nevoia de puncte la Madrid ne face sa inclinam balanta catre cehoaica.

Pronostic: 2 (Kvitova invinge)

Cota: 1.37

Golden State Warriors - Houston Rockets

Rachetele din Houston au revenit de la 0-2 in aceasta serie, insa meciul 5 este, in peste 90% din cazuri, al gazdelor. Cu atat mai mult cu cat vorbim despre campioana in exercitiu din NBA si cu atat mai mult cu cat scorul este 2-2. 

Pronostic: 1 (GSW invinge)

Cota: 1.45

Ajax - Tottenham

Dupa 1-0 in tur la Londra, Ajax vine pe propria arena pentru a nu pierde si a juca intr-o finala total neasteptata de catre lumea fotbalului la inceputul sezonului. Cu toate acestea, amintim faptul ca pustii olandezi s-au calificat dupa prestatii excelente pe terenurile straine si dupa meciuri mai putin reusite acasa. Credem ca diseara Son, Kane si ai lor vor marca la Amsterdam. Chiar daca vedem un 1x favorabil gazdelor, chiar daca vedem oaspetii ca fiind echipa mai matura si mergem pe 2, ne vom axa pe goluri si credem ca vom vedea multe reusite astazi.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.60

Distribuiti pe Social Media