Biletul Zilei 10/05/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

St. Etienne - Montpellier

Desi vecine de clasament, locurile 4 si 5, cele doua trupe au finaluri de sezon diametral opuse. Gazdele spera la locul 3, aflat la doar un punct departare, loc 3 ocupat de Lyon care are o deplasare infernala la OM in aceasta etapa. Oaspetii vor termina pe locurile 5-6, in afara locurilor de europa. Credem ca Etienne are mari sanse la victorie etaland un joc excelent. Totusi alegem sa ne protejam.

Pronostic: SC 1X (Supercota gazdele nu pierd)

Cota: 1.27

Standard Liege - Gent

Un alt meci intre doua trupe care privesc diferit finalul de sezon. Gent este batuta in cuie pe locurile 5-6, fara sanse la europa. Gazdele joaca pentru locul 3 si un traseu mai facil in EL. Mizam pe valoarea gazdelor pe propria arena, valoare stirbita numai de liderul Genk, in ultimele 13 jocuri acasa Standard bifand 11 victorii. Ne vom proteja si aici.

Pronostic: 1X (Standard nu pierde)

Cota: 1.35

NEC - Waalwijk

Incepe barajul de promovare in prima liga olandeza si alegem sa mizam pe partida dintre locurile 9 si 8 la finele sezonului recent incheiat. Desi au termina la un punct in spatele oaspetilor, gazdele de diseara sunt favorite certe astazi si ne asteptam la un meci mare din partea lor. Credem ca vor marca mai mult de un gol astazi, dar vrem sa va oferim un bilet protejat azi, cu sanse mai mari de reusita.

Pronostic: 1x (NEC nu pierde)

Cota: 1.30

Distribuiti pe Social Media