Biletul Zilei 14/05/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Waalwijk - NEC

Dupa 2-0 pentru NEC in tur, ne asteapta un duel de zile mari diseara. Gazdele vor incerca sa intoarca soarta calificarii, dar credem ca le va fi foarte greu. Se va ataca din start si credem ca vor fi goluri multe in acest meci.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.40

WBA - Aston Villa

Meci extrem de interesant si de important pentru ambele echipe. Se vizeaza promovarea in PL si, implicit, o suma imensa de bani. Dupa 2-1 la Villa, oaspetii vin pe terenul lui Brom decisi sa inscrie pentru ca un 1-0 final ii trimite inapoi in Championship pentru cel putin inca un sezon. Avem parte de un meci tare intre doua trupe ofensive si asteptam goluri si aici.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.60

Waasland - Waregem

Se va marca mult in acest duel! Avem parte de un meci fara miza, intre doua echipe ofensive si foarte deschise. Nu va putem oferi un gg aici, cota de 1.28 fiin ridicola. Ne axam pe oaspetii, asta si pentru ca au aceeasi cota cu gazdele la victorie in conditiile in care jocul lor afara a fost destul de slab, in timp ce gazdele au jucat foarte bine pe propria arena. Ne-am fi asteptat ca Waasland sa fie macar usor favorita. 

Pronostic: O2+ (Oaspetii inscriu minim 2 goluri)

Cota: 1.72

Distribuiti pe Social Media