Biletul Zilei 19/05/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Juventus - Atalanta

Cu toate panzele sus, Atalanta goneste spre Champions League. I-a fost de mare ajutor si meciul nul facut de AS Roma la Sassuolo, dar a demonstrat, indiferent de alte rezultate, ca a stat la mana ei pentru pozitia actuala din campionat. A castigat ultimele 4 meciuri, trecand in deplasare de Napoli si Lazio, in timp ce acasa a dispus de Udinese si Genoa!

In aceasta seara se deplaseaza la Torino si joaca impotriva lui Juventus, unde spera sa smulga un punct sau de ce nu, trei, pentru a sarbatori deja clasarea in top 4! In cazul unui esec, Atalanta va fi obligata sa castige in ultima etapa pe teren propriu, pe Sassuolo, pentru a nu sta la mana rezultatelor.


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.53

Napoli - Inter

Chiar daca practic, in proportie de 99%, Inter va obtine un loc de Champions League, matematic mai are nevoie de un punct in doua meciuri pentru a fi 100% siguri de asta!

Acest lucru se poate intampla diseara in deplasarea de la Napoli sau in ultima etapa contra lui Empoli pe teren propriu. Insa, cum nu e bine sa lasi totul pe ultima carte, consideram ca Inter este putin mai motivata decat Napoli asta-seara!

Chiar si asa, milanezilor de la Inter nu le va fi usor! In afara de Juventus si Atalanta, nimeni nu a reusit sa plece cu toate cele 3 puncte in ultimele 18 partide! Intuim ca vom avea un meci deschis in care spectacolul va fi la el acasa!Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.57

Distribuiti pe Social Media