Biletul Zilei 20/05/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Molde - Viking

Desi reprezinta o nuca tare, Viking, echipa cu evolutii bune in acest debut de sezon, are parte de o misiune dificila pe terenul unei formatii puternice din Norvegia. Molde joaca excelent acasa, insira victoriile si aduna puncte . Cu 20-9 golaveraj, gazdele pleaca favorite astazi si ne asteptam sa valorifice atuurile pe care le au in fata adversarei de astazi. De altfel, in ultimele 20 de meciuri acasa s-a intamplat numai de 3 ori ca Molde sa inscrie sub doua goluri. 

Pronostic: 1 (Molde invinge)

Cota: 1.40

AIK - Falkenbergs

Ne-am obisnuit cu cotele dubioase in campionatele nordice, motiv pentru care nu ne surprinde cota de 1.42 oferita gazdelor, o trupa tare a campionatului, acasa, in fata lanternei rosii. Nu ne-a mirat nici ieri cota lui Malmo pe teren propriu (1.58 la 1-0 cu Kalmar) si tocmai de aceea vom merge pe mana lui AIK si credem ca va castiga fara mari probleme astazi in fata unei echipe cu reale probleme in deplasari.

Pronostic: 1 (AIK invinge)

Cota: 1.42

Lazio - Bologna

Meci aflat pe banner intre doua formatii cu finaluri diferite de sezon. Lazio si-a asigurat prezenta in EL prin succesul din Cupa in timp ce Bologna mai are nevoie de un punct pentru a scapa matematic de griji. nu credem, totusi, ca partida va curge catre un 0-0 plictisitor si alegem sa mergem pe mana ofensivei bologneze. 

Pronostic: O1+ (Oaspetii inscriu)

Cota: 1.34

Distribuiti pe Social Media