Biletul Zilei 22/05/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

St.Gallen - Young Boys

Declarata campioana de ceva vreme in sezonul actual, echipa Young Boys se deplaseaza extrem de relaxata la St. Gallen. Nu va fi un meci "amical" pentru ca gazdele inca spera la un loc de Europa League. Motivata astfel sa joace, echipa oaspete va arata mai mult ca sigur fotbal de calitate, asa cum a aratat-o de-a lungul sezonului in curs.

Jucatorii echipei gazda au nevoie de toate cele 3 puncte pentru a spera la o pozitie de Europa. Astfel vor fi nevoiti sa atace din primele minute, lasand spatii mai largi in defensiva, unde vizitatorii pot fi periculosi!

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.45

Thun - Basel

In aceeasi situatie ca St. Gallen se afla si Thun. Ravneste la un loc de Europa League pentru care, teoretic, are sanse mai mari decat adversara indirecta!

Gazdele au 43 de puncte, fata de cele 42 ale lui St. Gallen si vor juca astazi in compania lui Basel, echipa batuta in cuie pe locul secund pana la finalul sezonului. Ultimul meci direct pe acest stadion s-a incheiat cu un neverosimil 4-2 pentru Thun, dupa un penalty ratat de gazde in prima repriza.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.45

Den Bosch - GA Eagles

Dupa 2-2 in tur, cele doua combatante promit un show fotbalistic in incercarea lor de a trece mai departe. Doua trupe ofensive ce practica un fotbal total. Istoricul recent motiveaza pronosticul nostru, cele doua formatii fiind construite pentru ofensiva.


Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media