Biletul Zilei 24/05/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Utrecht - Vitesse

Duel aprig pentru locul de Europa League in Olanda acolo unde se intalnesc doua trupe foarte ofensive si care practica un joc deschis si direct. Chiar daca ultima confruntate s-a terminat 0-0, credem ca acel joc a fost un accident, atat Utrecht, cat si Vitesse fiind echipe de goluri. Ne asteptam la un joc frumos, usor prudent fiind vorba de un tur-retur, dar suntem de parere ca vom vedea goluri.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Ludogorets - C-more Varna

Ultima etapa in campionatul Bulgariei si o partida in care credem ca Moti, Keseru si ai lor vor ataca din prima secunda, vor oferi un regal ofensiv si vor aduce titlul printr-o victorie spectaculoasa. Oaspetii, locul 5, nu au obiectiv si par victima perfecta pentru echipa nr.1 de la vecini.

Pronostic: H1 (Ludo invinge la minim 2 goluri diferenta)

Cota: 1.40

Besiktas - Kasimpasa

Dupa ce a cedat in fata celor de la Galata, pierzand orice sansa la titlul si oferind in acelasi timp sansa rivalei de a se incorona campioana, gazdele au cedat si in fata lui Trabzon facandu-si dificil finalul de sezon. Pentru a ramane pe locul 3 si a avea un traseu mai bun in EL, Besiktas trebuie sa invinga pentru a nu astepta un eventual pas gresit al echipei de pe locul 4. Credem ca vor incerca sa termine sezonul cu o victorie si vor reusi.

Pronostic: 1 (Gazdele inving)

Cota: 1.28

Distribuiti pe Social Media