Biletul Zilei 25/05/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Barcelona - Valencia

Dupa sezonul excelent avut de lilieci, sezon in care au terminat pe pozitie de ucl si au jucat semifinala de EL, “oaspetii” de diseara mai au un singur hop, un meci dificil impotriva campioanei Barcelona. Credem ca Valencia va juca dezinvolt, pe atac, nu va avea complexe si suntem siguri ca va marca si poate chiar ar merita sa castige un trofeu la final de 2018-2019. Barca si-a continuat suprematia interna in campionat, dar a cedat lamentabil, din nou, in Champions, fapt care ne-a aratat ca Messi si ai sai nu sunt deloc o echipa invincibila.

Pronostic: O1+ (Valencia inscrie)

Cota: 1.41

Malmo - AFC Eskilstuna

Meci in discretia gazdelor dupa-amiaza in Suedia. Malmo, liderul clasamentului, primeste vizita trupei de pe locul 15 si credem ca se va impune lejer astazi, continuand cursa spre titlu. Oaspetii au 5 infrangeri la rand pe teren strain.

Pronostic: 1 (Malmo invinge)

Cota: 1.30

Hearts - Celtic

Un nou meci cu trofeul pe masa in Scotia, o noua partida in care o gasim pe Celtic. Indiferent de adversara, campioana este favorita si domina competitiile interne de o maniera categorica. Pe 13 mai, Celtic a invins Hearts pe o cota de 1.30 cu scorul de 2 la 1 desi nu mai avea nevoie de puncte. Credem ca trofeul cupei reprezint un motiv suficient pe jucatorii lui Celtic sa arate inca o data ca nu au rival pe plan intern.

Pronostic: 2 (Celtic invinge)

Cota: 1.33

Distribuiti pe Social Media