Biletul Zilei 07/06/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Norvegia - Romania

Partida din aceasta seara promite sa fie una deschisa, cu goluri, tinand cont de faptul ca beke echipe au nevoie de toate cele 3 puncte. Norvegia are golaveraj de 4-5 dupa 2 meciuri, in timp ce nationala noastra are 5-3. Ambele inscriu si primesc goluri cu regularitate. Va incurajam sa jucati GG, dar noi ne vom proteja.

Pronostic: 2+ (Minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.45

Macedonia - Polonia

Gazdele, 4 puncte dupa 2 meciuri, golaveraj 4-2, prinesc vizita nationalei conduse de excelenti Lewa si Piatek, trupa aflata pe primul loc cu 6 puncte si 3-0 golaveraj. Desi oaspetii arata ca si-au revenit dupa turneul final foarte slab din 2018, cred ca gazdele  vor pune reale probleme, avand deja cateva victorii consecutive pe propria arena si etaland un fotbal bun. Excludem dinnstart un meci cu putine reusite.

Pronostic: 2+ (Minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.40

Ucraina - Serbia

Alt meci in care GGul pare la indemana si in care noi credem ca se va inscrie mult. Serbia a remizat in Portugalia, 1-1, in timp ce gazdele au 4 puncte dupa 2 partide si golaveraj 2-1. Echipele par sensibil egale si suntem de parere ca orice gol marcat va deschide foarte mult acest meci dintre doua echipe cu forta mare in ofensiva.

Pronostic: 2+ (Minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.48

Distribuiti pe Social Media