Biletul Zilei 08/06/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Croaţia - Ţara Galilor

Vicecampioana mondiala primeste vizita Tarii Galilor, intr-un meci contand pentru grupa E a preliminariilor Euro 2020. Aflata la egalitate de puncte cu alte 3 echipe, Slovacia, Ungaria, respectiv adversara de astazi,  Croatia se vede oarecum obligata sa obtina izbanda pentru a-si face calculele dintr-o pozitie superioara adversarelor.

Sa nu uitam ca la ora partidei, Croatia are deja doua meciuri disputate, in timp de nationala lui Gareth Bale a jucat un singur meci, un argument in plus pentru gazde in a forta victoria.


Pronostic: G1-3 (Gazdele marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.29

Turcia - Franţa

Turcia si Franta sunt singurele formatii din grupa H care au scos punctaj maxim dupa primele doua etape jucate. Nu vom mai putea spune acelasi lucru si dupa acest meci, in care sunt puse in joc 3 puncte, de care numai una dintre cele doua formatii se poate bucura, in caz de victorie.

Ultima intalnire dintre cele doua formatii dateaza din anul 2000, amical castigat pe atunci de Franta cu 4-0! Ne asteptam la un meci spectaculos pe stadionul din Konya, prima sansa la victorie fiind clar a campionilor mondiali.


Pronostic: O1-3 (Oaspetii marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.29

Belarus - Germania

Dupa deceptia imensa de la mondialul din Rusia, nemtii sunt obligati sa castige grupa si sa mearga en-fanfare la european. Alaturi de olandezi, sunt considerati favoriti la calificare si nimeni nu vede altfel deznodamantul acestei grupe. Singura care, poate printr-o minune ar fi capabila sa strice calcule, este Irlanda de Nord, o echipa aflata intr-o vizibila crestere de forma!

Drumul nemtilor spre european trece astazi prin Belarus si credem ca vor bifa victoria.


Pronostic: 2 (Oaspetii castiga meciul)

Cota: 1.20

Azerbaidjan - Ungaria

Ungurii merg la Baku din pozitie de favoriti, dupa izbanda notabila impotriva Croatiei din meciul precedent. Cu o victorie astazi, in functie si de ce se va intampla la Osijek intre Croatia si Tara Galilor, Ungaria poate ocupa fotoliul de lider, cel putin pentru cateva zile.

Cele doua formatii s-au mai intalnit de 3 ori in istorie pe terenul gazdelor, ungurii castigand pe rand cu 3-0, 4-0 si 2-0! Tot pe mana lor mergem si astazi, bazandu-ne pe atacantul lui Hoffenheim, Adam Szalai.


Pronostic: X2 (Oaspetii nu pierd meciul)

Cota: 1.29

Distribuiti pe Social Media