Biletul Zilei 09/06/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

D.Thiem - R.Nadal

Finala mult asteptata de la Paris se va disputa intre aceiasi doi jucatori care au inchis balul de la Roland Garros si anul trecut. Thiem si Nadal s-au mai intalnit de 12 ori pana in prezent, dintre care 11 meciuri pe zgura. Balanta se inclina destul de clar in favoarea spaniolului, care conduce cu 8-4 in meciurile directe.

Thiem si-a invatat lectia de anul trecut cand a pierdut finala fara drept de apel si va aborda o alta tactica impotriva lui Nadal. Exista oare vreo strategie pentru a-l invinge pe Rafael la Paris?

Amintim ca spaniolul detine 11 trofee la Roland Garros, iar cotele bookmakerilor par a spune ca acesta se indrepta spre a 12-a izbanda pe pamant francez. Chiar si asa, consideram ca va avea un meci greu si preconizam o partida lunga si spectaculoasa.Pronostic: SP3.5 (Peste 3,5 seturi)

Cota: 1.72

Portugalia - Olanda

Cand Ronaldo este in forma maxima, pare ca nicio echipa, oricat de organizata ar fi, nu poate tine piept Portugaliei. Dupa Eusebio si Figo, Cristiano este noul idol si cel mai mare al lusitanilor, jucatorul care a doborat orice record posibil pentru echipa tarii sale.

La 34 de ani se simte mai bine ca niciodata si a demonstrat-o din nou, recent, in semifinala din Liga Natiunilor impotriva Elvetiei.  Pe scurt, Ronaldo - Elvetia 3-1!!!

Nu exageram cu nimic spunand ca Portugalia fara Ronaldo ar fi o echipa cel mult mediocra. Nicidecum campioana europeana, sfert finalista de mondial sau finalista noului concept Liga Natiunilor. Sa nu credeti altceva pentru ca asa a crezut si Real Madrid!

In finala de la Porto, Ronaldo si compania vor da piept cu portocala mecanica, tara ce pare sa revina din nou in elita mapamondului. Olanda se poate bucura de statutul de tara cu cea mai dezvoltata si eficienta pepiniera de fotbalisti. Evitam sa enumeram acum olandezi de clasa din toate timpurile, pentru ca am avea destul de mult de scris.

Chiar daca pare un meci mai mult decat echilibrat si multa lume vede Olanda lui Van Dijk si de Jong favorita la castigarea trofeului, noi vom miza pe iscusinta si abilitatile de lider ale lui Ronaldo, atuuri care au transformat orice echipa in cea mai buna!

Pronostic: Psf 1 (Gazdele conduc la pauza sau la final)

Cota: 1.95

Distribuiti pe Social Media