Biletul Zilei 11/06/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Belgia - Scotia

Un meci interesant, ceva mai dificil decat au fost celelalte pana acum pentru Hazard&co, dar care suntem de parere ca va fi transat de gazde gratie valorii net superioare a lotului si a maturitatii. Belgia va ataca din primul minut si credem ca va marca mai mult de un gol pentru a-si face partida mai usoata pe final, Scotia fiind o nationala destul de artagoasa.

Pronostic: 1&g2+ (Belgia invinge si inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.24

Islanda - Turcia

Un meci ce se anunta disputat, intre doua echipe care par destul de apropiate ca valoare. Islanda are avantajul terenului propriu si ascendent moral in fata semilunii, in timp ce oaspetii sunt pe cai mari dupa acel 2-0 uluitor in fata campioanei mondiale, o campioana ce nu a tras niciun sut pe poarta in Turcia. Mergem pe mana oaspetilor, desi credem si in gg.

Pronostic: O1+ (Turcia inscrie)

Cota: 1.33

Rusia - Cipru

Meci la indemana rusilor care credem ca se cor impune clar astazi. Nationala lui Dzyuba si Cheryshev are o pofta imensa de gol, joaca ofensiv si se bate cu orice adversar. De cealalta parte, cipriotii reprezinta o nationala modesta mai alea in meciurile din deplasare.

Pronostic: 1 (Rusia invinge)

Cota: 1.22

Liechtenstein - Finlanda

Nordicii reprezint o surpriza placuta in ultimul an, evoluand din ce in ce mai bine si legand cateva victorii interesante. Gazdele reprezinta cea mai slab cotata nationala din Europa si poseda o defensiva cu adevarat ridicola. Credem ca oaspetii nu vor avea emotii astazi.

Pronostic: 2&2+ (Finlanda invinge si inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.34

Distribuiti pe Social Media