Biletul Zilei 14/06/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Athlone - Cabinteely

Daca majoritatea campionatelor s-au incheiat, in Irlanda inca se joaca fotbal. Etapa a 17-a a ligii secunde ne prezinta un meci deloc de neglijat, intre penultima clasata, Athlone si locul 5 al ierarhiei, Cabinteely.

Ambele formatii merge extrem de prost, gazdele ajungand la meciul 12 fara victorie, in timp ce oaspetii la cel de al 4-lea! Fiecare trupa isi pune toate sperantele in aceasta partida, vazand-o intai de toate ca pe un reviriment.

Vom asista la un meci animat, cu faze de ambele parti, unde golurile nu vor intarzia sa apara.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.55

Camerun - Mali

Camerun si Mali se intalnesc intr-un amical ce reprezinta totodata a 5-a partida all time dintre cele doua formatii! In doua dintre meciurile jucate pana in prezent s-a impus Camerun, iar alte doua s-au incheiat la egalitate. Mali inca este in cautarea primului succes impotriva succesorilor emblematicului Roger Milla.

Ne-am fi asteptat totusi la o cota mult mai mare la 3+ la acest meci, dat fiind istoricul dintre echipele africane in general, unde se marcheaza extrem de putin.

Consideram extraordinara cota de 2.30 la minim trei goluri in meci si nu vom ezita sa o inseram pe Biletul Zilei!Pronostic: 3+ (Se marcheaza cel putin 3 goluri in meci)

Cota: 2.30

Distribuiti pe Social Media