Biletul Zilei 17/06/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Japonia - Chile

Chile debuteaza in acest turneu de Copa America in compania celei de-a doua nationale invitata sa joace pe pamant american, Japonia. Niponii si qatarezii au cu siguranta motive intemeiate sa fie invitati sa participe la un turneu final destinat echipelor de pe continent american, fie ca sunt de natura fotbalistica sau politica.

Sud-americanii din Chile au castigat ultimele doua editii ale acestei intreceri, in 2015 pe teren propriu, respectiv in 2016 in SUA, ambele finale fiind castigate in detrimentul Argentinei.

Chiar daca Japonia are o formatie bine inchegata, nu punem la indoiala forta chilienilor, pe care ii vedem invingatori la finalul celor 90 de minute.


Pronostic: 2 (Oaspetii castiga meciul)

Cota: 1.50

Serbia u21 - Austria u21

Scoala de fotbal importanta, jucatori emblematici care evolueaza la echipe mari, talent si multa forta. Acestea sunt cateva din plusurile cu care sarbii vin la Euro u21 si credem ca adversara de astazi, Austria, va avea o misiune foarte dificila.

Pronostic: 1X (Serbia nu pierde)

Cota: 1.27

Germania u21 - Danemarca u21

Germania este favorita mare astazi, are ascendent moral in fata adversarilor pe care i-a invins mereu si ne asteptam sa vedem spectacol azi. Danemarca este, totusi, o echipa interesanta si nu credem ca va fi victima sigura. Vom miza pe goluri.

Pronostic: I1+&II1+ (Minim un gol in fiecare repriza)

Cota: 1.53

Distribuiti pe Social Media