Biletul Zilei 19/06/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Columbia - Qatar

Columbia nu mai are nevoie de nicio prezentare dupa meciul perfect facut impotriva Argentinei, pe care a invins-o cu 2-0 in primul meci de la Copa America. Echipa s-a cladit in jurul catorva jucatori de exceptie, cum ar fi Rodriquez, Falcao, Muriel sau Quadrado si demonstreaza meci de meci ca redevine o forta a Americii de Sud si desigur o candidata serioasa la trofeu!

Meciul impotriva celor din Qatar il va juca pentru un singur tel. Sa obtina victoria si sa fie prima echipa calificata in faza urmatoare dupa primele doua meciuri ale grupelor.


Pronostic: 1&2+ (Gazdele castiga meciul si se marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.53

Spania U21 - Belgia U21

Duelul suferintei in Grupa A a Europeanului Under 21 se joaca pe stadionul Maipei din Reggio Emilia din Italia intre Spania si Belgia. Ambele au pierdut partidele lor de debut, Spania 1-3 contra Italiei, iar Belgia 2-3 contra Poloniei si se vad in postura de a fi eliminate in cazul in care vor pierde aceasta partida. Meciul nul le va prelungi incertitudinea pentru ultimul joc al grupei.

Mizam pe un meci spectaculos in care ambele echipe vor cauta sa obtina maximul de puncte.


Pronostic: I1+&II1+ (Se marcheaza in fiecare dintre reprize)

Cota: 1.43

Italia U21 - Polonia U21

Dupa victoria rasunatoare obtinuta in dauna Spaniei, Italia este favorita certa contra Poloniei. De la o cota de 3.65, atat cat a avut la victorie in meciul cu ibericii, Italia este cotata cu doar 1.37 pentru un succes in aceasta seara.

Cu un atac ce valoreaza peste 60 de milioane de euro, aici mentionandu-i pe Chiesa si Kean, Squadra Azzurra este gata sa bifeze 6 puncte din primele doua partide si sa-si asigure calificarea in faza urmatoare.


Pronostic: 1 (Gazdele castiga meciul)

Cota: 1.37

Distribuiti pe Social Media