Biletul Zilei 21/06/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Anglia u21 - Romania u21

Al doilea meci al nationalei noastre ne gaseste intr-o situatie foarte buna, clasati pe primul loc si cu un moral excelent. Baietii nostri de la U21 arata meci de meci ca nu au complexe in fata niciunui adversar si noi credem ca astazi, profitand de nevoia de 3 puncte a englezilor, vor reusi sa loveasca pe contra. Cota la victorie este foarte mare, 6.40, dar cea la gol marcat este in continua scadere. 

Pronostic: O1+ (Romania inscrie)

Cota: 1.41

Franta u21 - Croatia u21

Invinsi fara drept de apel de Romania, croatii pleaca si astazi cu a doua sansa in fata unei nationale care a invins dramatic Anglia, ratand si doua 11m in acel meci. Credem ca lanterna rosie a grupei va da totul pentru victorie, iar meciul se va juca pe contre, cu spatii mari in aparari. Franta a aratat excelent in ofensiva si credem ca va incanta si azi.

Pronostic: G2+ (Franta inscrie doua goluri)

Cota: 1.46

Ecuador - Chile

Meciul ultimei sperante pe “gazde” in fata liderului grupei, echipa care a invins cu 4-0 la debut. Credem ca la noapte Chile pleaca iarasi cu prima sansa, dar Ecuador va face totul pentru calificare si se va apara atent la vedetele adversarei.

Pronostic: H1 (Chile nu invinge la mai mult de un gol diferenta)

Cota: 1.35

Distribuiti pe Social Media