Biletul Zilei 22/06/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Bolivia - Venezuela

Meci important pentru Venezuela, echipa care, cu o victorie, poate spera la calificare in functie de scorul de la Peru Brazilia. Oaspetii de astazi au aratat bine in cele doua meciuri jucate si credem ca se vor impune in duelul cu cea mai slaba nationala din grupa, dar nu credem ca va fi un festival de goluri, atacul venezuelean nefiind unul de top.

Pronostic: O1-3 (Oaspetii inscriu minim un gol si maxim trei)

Cota: 1.30

Belgia U21 - Italia U21

Dupa esecul neasteptat impotriva Poloniei, echipa care a surprins si in prima etapa invingand Belgia, iata ca Italia se vede obligata nu numai sa invinga lanterna rosie, ci sa faca si scor.

Victoriile Romaniei si Frantei au cam stricat socotelile in celelalte doua grupe, astfel ca daca Romania si Franta termina la egalitate, doua formatii dintre Spania, Italia si Polonia vor pleca acasa. Asta inseamna ca dupa primul criteriu de departajare, care este meciul direct, conteaza enorm golaverajul.

Vom miza pe experienta mai mare a Italiei si pe faptul ca Belgia va juca doar pentru palmares.Pronostic: 2&2+ (Oaspetii castiga si se marcheaza minim doua goluri in meci)

Cota: 1.52

Spania U21 - Polonia U21

Aflati in aceeasi postura cu Italia, ibericii trebuie sa invinga astazi si daca se poate, si la scor! Adversarul este nimeni altul decat liderul grupei, Polonia, care a trecut de Belgia cu 3-2 si de Italia cu 1-0! Un meci egal le-ar asigura polonezilor calificarea in semifinale, Spania ar fi eliminata, iar Italia aruncata in batalia pentru cel mai bun loc secund al celor trei grupe!

Vom asista la un meci deschis, pe contre, cu Spania la conducerea jocului. Nu le va fi usor ibericilor, de aceea in dauna pronosticului 1 solist, vom selecta Spania inscrie minim doua goluri.


Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.31

Distribuiti pe Social Media