Biletul Zilei 23/06/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Austria U21 - Germania U21

Spania a obtinut ieri o victorie importanta in fata Poloniei si este prima reprezentativa U21 care ajunge in semifinale. Foarte probabil vom asista in aceasta seara si la izbanda nemtilor, pentru a deveni a doua formatie din careul de asi.

Este greu de crezut ca Germania va juca in voia sortii, riscand sa piarda si sa stea la mana rezultatelor pentru accesul in faza urmatoare. Istoricul primelor doua meciuri cantareste categoric in favoarea masinariei nemtesti de fotbal.


Pronostic: O2+ (Oaspetii marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.32

Danemarca U21 - Serbia U21

Danezii se afla intr-o postura destul de incomoda, aflandu-se in fata unui test, care in prima faza depinde doar de ei. Trecand testul, si anume victoria in fata sarbilor cu minim 3 goluri diferenta pentru a o depasi pe Italia, vor sta la mana ultimului meci din grupa C dintre Romania si Franta. In cazul in care derby-ul grupei C se va incheia la egalitate, atunci romanii si francezii vor merge brat la brat in semifinale, Danemarca urmand a parasi competitia.

Din dorinta de a puncta repede, de a depasi golaverajul Italiei si de a mentine sperantele vii pentru prezenta in careul de asi, Danemarca va deveni vulnerabila si Serbia va marca.


Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.37

Mallorca - Dep.La Coruna

Mallorca puncteaza pe teren propriu de 25 de meciuri incoace si este neinvinsa in ultimele 14. Dupa esecul de pe terenul lui Deportivo, i-a oferit acesteia din urma prima sansa la promovare. Singura optiune a gazdelor este sa se napusteasca in atac si sa incerce sa remonteze deficitul de doua goluri.

Ne-am acoperit oarecum pariul fiindca Mallorca va trebui sa inscrie intai de toate, pentru a spera la promovare. Consideram de bun simt cota oferita de bookmakeri, 1.25 pentru minim un gol marcat de catre gazde.


Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.25

Distribuiti pe Social Media