Biletul Zilei 25/06/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Camerun - Guinea-Bissau

Cupa Africii ia startul si in grupa F si ne ofera in prim meci intre leii neimblanziti ai Camerunului si mai slab cotata Guinea Bisau! Cele doua formatii s-au mai intalnit de 3 ori in istorie, toate cele 3 partide fiind castigate de Camerun cu 2-1, 1-0, respectiv 1-0!

Nici astazi nu pare a iesi din tipar deznodamantul meciului, Camerun fiind castigatoarea ultimei editii a Cupei Africii in 2017! Ajunsi la un total de 5 trofee in palmares, camerunezii spera sa castige din nou, bifand a 6-a izbanda, egaland astfel in clasamentul all time nationala Egiptului care detine 6 trofee.


Pronostic: 1 (Gazdele castiga meciul)

Cota: 1.50

Ghana - Benin

Ghana porneste la drum in aceasta competitie contra unei formatii care pare mai usor de batut pe hartie decat in teren. Cel putin astazi. S-au mai intalnit de 6 ori. De 4 ori a castigat Ghana, un meci s-a terminat la egalitate, o singura victorie fiind de partea Beninului.

Ghanezii au jucat cele mai multe finale la Cupa Africii, mai exact 9, din care au castigat 4 si au pierdut 5! Ceea ce surprinde la acest meci este cota extrem de mare oferita de bookmakeri pentru victoria Ghanei. Nu s-a intamplat ca Ghana sa aiba mai mult de 1.25 in fata Beninului, cel putin in meciurile recente. Astazi primesc 1.67 pentru un succes. Cam mult. Acest lucru ne da de gandit si vom miza pe Benin ca nu va pierde la mai mult de un gol diferenta.


Pronostic: H2 (Oaspetii nu pierd meciul la doua goluri diferenta)

Cota: 1.40

Honduras - El Salvador

Competitia Americii de Nord si Centrale, denumita si Concacaf, isi are originile in 1963. Dupa mai multe restructurari ale sistemului de joc si ale numelui turneului, intrecerea poarta denumirea de Concacaf Gold Cup incepand cu anul 1991. De atunci si pana acum, SUA si Mexic si-au impartit 13 din cele 14 trofee puse in joc, americanii castigand 6, iar mexicanii 7 cupe, singura formatie care le-a stricat duelul fiind Canada, cu succesul din anul 2000.

Astazi, in grupa C, 3 formatii se bat pentru primele doua locuri. Jamaica, Curacao si El Salvador. Numai doua se vor bucura de faza urmatoare a competitiei, cea mai avantajata dintre ele inaintea meciurilor de diseara fiind El Salvador. Aflata la egalitate de puncte cu Jamaica, El Salvador joaca impotriva Hondurasului si trebuie doar sa nu piarda meciul pentru a fi sigura de calificare. Daca pierde meciul, Salvador se poate califica doar daca Jamaica invinge pe Curacao, echipa aflata la un punct in spatele celor doua contracandidate.


Pronostic: X2 (Oaspetii nu pierd meciul)

Cota: 1.36

Distribuiti pe Social Media