Biletul Zilei 26/06/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

KFUM Oslo - Tromsdalen

Cupa Norvegiei reprezinta un prilej bun pentru pariori sa se orienteze catre goluri, echipele de acolo practicand un fotbal foarte ofensiv. Pentru primul meci de pe bilet va indreptam atentia catre gazde, echipa care a punctat de minim doua ori in 7 din ultimele 10 meciuri acasa. Observam si faptul ca oaspetii au incasat minim 2 goluri in 8 din ultimele 10 deplasari. In cele 5 intalniri directe dintre cele doua, scorurile au fost extrem de generoase, iar noi suntem de parere ca si astazi vom vedea multe reusite, cu Oslo favorita.

Pronostic: G2+ (Gazdele inscriu minim doua goluri)

Cota: 1.43

Viking - Stabaek

Un alt meci interesant in care vedem goluri este partida dintre locurile 7 si 15 din prima liga. Respectand forma din campionat, noi credem ca si astazi gazdele pornesc cu prima sansa si ne axam pe ofensiva lor care a reusit o sumedenie de goluri pe propria arena si subliniem faptul ca, in meciurile directe, Stabaek nu a mai invins la Viking din 2000! Intre timp, am avut parte de 12 victorii ale gazdelor si 5 egaluri.

Pronostic: G2+ (Viking inscrie minim 2 goluri)

Cota: 1.71

Kongsvinger - Mjondalen

Locul 5 din liga secunda vs locul 14 din prima divizie, partida in care ne asteptam la multe reusite de ambele parti, gazdele punctand partida de partida pe propria arena in timp ce oaspetii vin dupa 7 deplasari cu gol in ultimele 8 meciuri afara.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.57

Distribuiti pe Social Media