Biletul Zilei 27/06/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Spania U21 - Franţa U21

In ciuda faptului ca a terminat grupa pe locul secund, adunand 7 puncte si fiind neinvinsa dupa 3 meciuri in care a primit un singur gol, Franta nu a dat dovada a fi o echipa de neinvins. Condusa de Anglia pana in minutul 88, a reusit prin minune sa intoarca soarta meciului cand nimeni nu mai credea.

A tremurat serios si in fata Croatiei cu toate ca meciul incepuse intr-o nota de dominare categorica a lor. Doar bara a facut ca Franta sa invinga la final cu 1-0, scor stabilit inca din minutul 7!

In meciul cu Romania, cand zarurile erau deja aruncate si ambele echipe se pregateau sa mearga brat la brat in semifinale, Franta nu a mai aratat nimic. Nici macar nimicul aratat pana atunci.

Nu acelasi lucru il putem spune despre Spania, care, dupa infrangerea in fata tarii gazda, a dovedit un psihic extrem de puternic in ultima partida disputata in fata Poloniei. Avea nevoie de o victorie la scor pentru a fi sigura de calificare si asta a facut. A zdrobit echipa ce adunase pana atunci 6 puncte din 6 posibile cu un neverosimil 5-0!

Asta-seara mergem pe mana Spaniei.

Pronostic: 1 (Gazdele castiga meciul)

Cota: 2.10

Germania U21 - România U21

Romania U21 nu are nimic de pierdut in fata vicecampioanei en-titre in prima semifinala de la EURO. Tricolorii nostri si-au depasit deja conditia si au pus pe jar o tara ce nu a mai simtit emotia asta de mult amar de vreme.

Astazi Romania va da testul suprem, test pe care daca il va trece va juca in marea finala impotriva castogatoarei dintre Spania si Franta!


Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.47

Distribuiti pe Social Media