Biletul Zilei 28/06/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Venezuela - Argentina

Partida foarte grea pentru Mesii & co, mai ales in contextul in care nationala plina de vedete a Argentinei continua seria evolutiilor neconvingatoare. Victoria cu Qatar a adus calificarea, dar ea a venit dupa un alt meci slab, in care diferenta de valoare individuala ar fi trebuit sa produca un cu totul alt rezultat. De cealalta parte, Venezuela a arata o defensiva de fier si o capacitate ridicata de a marca atunci cand a fost nevoie.

Pronostic: H1 (Argentina nu invinge la mai mult de un gol)

Cota: 1.48

Columbia - Chile

Copa America a ajuns la faza sferturilor si stim deja prima semifinalista. Ea este Brazilia care, nu usor, a dispus de Paraguay. Cea mai tare partida insa se joaca intre Columbia si campioana ultimelor doua editii, Chile.

Chiar daca chilienii inca au o echipa de temut, Columbia este net superioara in prezent, demonstrand asta si la mondialul din Rusia dar si in grupa de calificare a acestei editii de Copa America.

Mizam pe calificarea columbienilor care, in jurul a doi super fotbalisti James Rodriguez si Quadrado, au format unul dintre cele mai compacte loturi ale continentului sud-american.Pronostic: CMMD1 (Columbia se califica)

Cota: 1.60

Distribuiti pe Social Media