Biletul Zilei 29/06/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Sparta P. - CFR Cluj

Clujenii se pregatesc intens de dubla cu kazacii de la Astana si astazi vor da piept cu cehii de la Sparta Praga, intr-un meci amical. Pana la aceasta partida, CFR a mai disputat 4 meciuri de pregatire. 3 dintre ele s-au incheiat cu izbanda ardelenilor, celalalt meci terminandu-se la egalitate. Sparta a disputat un singur meci pana acum pe care l-a si castigat.

Vom asista cel mai probabil la un duel cu goluri si faze de poarta de ambele parti.


Pronostic: I1+ (Se marcheaza cel putin un gol in prima repriza)

Cota: 1.31

Mauritania - Angola

Cupa Africii este in plina desfasurare ajungand la meciul 2 al grupelor. Angola se afla intr-o postura destul de incomoda dupa egalul dintre Tunisia si Mali. De ce? Pentru ca o victorie la limita astazi ar propulsa-o pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul, dar cu golaveraj mai slab, lasand totul pentru ultima etapa.

Va fi nevoita sa castige cu Mali, in cazul in care Tunisia va obtine cele 3 puncte cu ultima clasata, Mauritania. Altfel, Angola va pierde si pozitia secunda in favoarea Tunisiei si va sta la mana rezultatelor din alte grupe pentru a spera la calificare. Amintim ca 4 din 6 cele mai bune echipe de pe locurile 3 din fiecare grupa, vor merge in faza urmatoare.

Calcule peste calcule, insa, pana atunci, Angola are nevoie sa invinga astazi.


Pronostic: 2 (Angola invinge)

Cota: 1.70

Benin - Guinea-Bissau

Benin si Bissau pot profita astazi de sincopa nationalei din Ghana, visand astfel la o calificare nesperata inainte de startul grupelor. Rezultatul de egalitate nu ajuta pe niciuna dintre echipe, mai ales ca Ghana joaca derby ul grupei contra Camerunului si este foarte posibil sa nu obtina nici macar un punct.

Astfel, una dintre cele doua formatii va fi nevoita de castige cele 3 puncte, iar asta implica sa asistam la goluri.

Pronostic: II1+ (Se marcheaza minim un gol in a doua repriza)

Cota: 1.33

Distribuiti pe Social Media