Biletul Zilei 30/06/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Spania U21 - Germania U21

Finalistele Campionatului European de Tineret U21 nu mai au nevoie de absolut nicio prezentare. Pepinierele celor doua tari dau anual, pe banda rulanta, jucatori de super clasa, care completeaza echipele de top ale celor mai bune campionate din lume.

Pe nemti i-am vazut si in semifinala contra Romaniei si, in ciuda faptului ca au un atac devastator, apararea este taman la polul opus. Cu un plus pentru Romania la capitolul rezistenta fizica si Germania ar fi fost eliminata.

Spania da semne ca are o trupa mult mai omogena, in care apararea si atacul se imbina perfect cu ajutorul liniei de mijloc. Vom miza pe forta lor de atac, fapt argumentat si de bookmakeri prin cota de 2.05 la victorie.

Pronostic: IG1+ (Spania marcheaza in prima repriza)

Cota: 1.81

Zimbabwe - RD Congo

Repetentele primelor doua etape ale Cupei Africii se vor afla astazi fata in fata pentru ultima partida a Grupei A. Meciul nul o trimite acasa pe Congo, iar nationalei Zimbabwe ii ofera cote infime de a prinde o clasare intre cele mai bune 4 din 6 echipe de pe locurile 3 din fiecare grupa.

Cele doua formatii au reusit sa inscrie impreuna un singur gol in 360 de minute. Cu toate acestea, avem o cota foarte mica la optiunea "ambele marcheaza" si anume 1.95, ceea ce denota dorinta ambelor echipe de a puncta si a-si adjudeca victoria.


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.95

Distribuiti pe Social Media