Biletul Zilei 02/07/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Guinea-Bissau - Ghana

Meciurile de egalitate consemnate in Grupa F a Cupei Africii au complicat socotelile echipelor pentru ultima etapa. Astfel ca, doar Camerun este deja calificata, indiferent de rezultatele de diseara, in timp ce fiecare dintre celelalte trei echipe pastreaza sanse la calificare, fie de pe pozitia secunda, fie de pe a treia cea mai buna clasare.

Dupa sincopa cu Benin (scor 2-2), Ghana a remizat la 0 cu Camerun si are nevoie sa castige astazi pentru a elimina orice dubiu in ce priveste soarta calificarii. In cazul in care Camerun pierde cu Benin, ghanezii pot obtine chiar primul loc in grupa!

Pronostic: 2 (Ghana castiga meciul)

Cota: 1.37

Mauritania - Tunisia

Cupa Africii isi face loc pe Biletul Zilei cu o alta partida interesanta intre selectionata Mauritaniei si cea a Tunisiei. Istoricul disputelor dintre cele doua formatii isi are startul in anul 2000, pana in prezent cele doua nationale intalnindu-se de cinci ori. Patru victorii pentru alb-rosii si un meci de egalitate intocmesc bilantul net favorabil tunisienilor, care si astazi sunt favoriti, pe o cota de 1.47, in scadere usoara de la 1.50!

Ar parea lesne de inteles ca Tunisia va castiga partida, insa poate exista o urma de surpriza din partea adversarei, trupa pe care nu a invins-o usor in ultimele intalniri pe cote mult mai mici decat astazi. Aici vorbim de 1.20 sau 1.35, cote pe care tunisienii au invins la limita sau au remizat la 0 in 2016.

Mergem totusi pe un gol marcat de Tunisia, dar nu mai mult de trei in meci.


Pronostic: O1-3 (Tunisia marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.29

Sturm Graz - A Grozny

Austriecii de la Sturm dau piept cu rusii de la Akhmat Grozny in plina campanie de pregatire. Ultimele partide ale celor doua formatii au intregistrat goluri atat in poarta lor, cat si a adversarelor. Cel mai probabil, ambii tehnicieni vor testa jucatori in vederea completarii 11-lui de baza pentru sezonul nou.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.50

Distribuiti pe Social Media