Biletul Zilei 03/07/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Halep - Buzarnescu

Duel 100% romanesc in 1/32 de finala de la Wimbledon. Halep, favorita certa in acest duel, se va lovi astazi de o adversara aflata in permanenta in plan secund in Romania. Acest fapt, credem noi, va lucra in favoarea Mihaelei, precum si faptul ca Simona a suferit o noua accidentare la glezna, accidentare ce i-a pus in pericol victoria in turul precedent. Chiar daca Halep va invinge astazi, lucru perfect normal, suntem de parere ca meciul nu va fi deloc facil pentru fostul lider WTA.

Pronostic: H2 (-6.5) (Diferenta dintre nr de gameuri realizate de cele doua nu va fi mai mare de 6.5 gameuri in favoare Simonei)

Cota: 1.47

Edmund - Verdasco

Locurile 30, respectiv 37 ATP se dueleaza astazi intr-un meci care se anunta extrem de interesant. Ambii jucatori arata o forma buna pe iarba, Kyle invingandu-i pe Munar, Evans si Norrie in timp ce Fernando a trecut, recent, de Majchrzak, Londero si Millman. Cei doi s-au duelat in octombrie 2018 si in luna mai a acestui an, Verdasco invingand de fiecare data cu 2-1. Credem ca va fi un meci disputat in care fiecare jucator va bifa cel putin un set.

Pronostic: P 3.5 seturi (Minim 4 seturi in meci)

Cota: 1.47

Karlovic - Fabbiano

Croatul Ivo si italianul Thomas dau piept astazi intr-o confruntare foarte echilibrata. Apropiati in clasamentul ATP, cei doi au reusit cateva meciuri bune in perioada recenta, evolutii incununate cu victorii in fata unor adversari precum Polansky si Napolitano, respectiv Tsitsipas, Simon si Ward. Italianul este usor favorit, dar nu ne asteptam la o partida scurta.

Pronostic: P 3.5 seturi (Minim 4 seturi in meci)

Cota: 1.40

Distribuiti pe Social Media