Biletul Zilei 05/07/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Uganda - Senegal

Nationala Senegalului, detinatoarea unui lot de peste 250 milioane de euro, porneste cu prima sansa in intalnirea cu Uganda din optimile Cupei Africii.

Fiecare dintre formatii a pierdut un meci in grupe, Uganda impotriva tarii gazda Egipt, iar Senegalul in fata Algeriei. Echipa lu Mane, jucatorul lui Liverpool, nu a izbutit sa castige niciodata trofeul african, cu toate ca a fost la un pas in 2002, in finala pierduta contra Camerunului.

Astazi mizam pe valoarea neta a Senegalului, nationala construita in jurul catorva jucatori extraordinari.

Pronostic: O1-3 (Senegal marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.30

Vasas B. - Dun.Streda

De la orele 21:30 ungurii de la Vasas intalnesc intr-un meci amical pe slovacii de la Dun. Streda. Am selectat acest meci pentru cota de 1.60, care, dupa cum bine stim din tabelul nostru de cote pe deplasare, inregistreaza in 95% din cazuri meciuri de 3+, inclusiv de GG3+.

Si istoricul celor doua formatii tine cu noi, Dun Streda marcand nu mai putin de 14 goluri, primind 13 in doar cinci meciuri. Adversarii lor au punctat de 9 ori si au incasat 12 goluri in tot atatea meciuri.

Pronostic: GG3+ (Ambele echipe marcheaza si vor fi minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.60

Heerenveen - SV Meppen

Olandezii lui Heerenveen se afla in fata celui de-al doilea amical din aceasta pauza competitionala, dupa ce in prima partida au invins categoric cu scorul de 14-1 necunoscuta formatie Buitenpost.

Meppen a disputat doua meciuri amicale pana in prezent, invingand o data cu 9-1 si remizand la 2 contra celor de la Antwerp. Ambele formatii vor incerca sa isi rodeze cat mai multi jucatori pe parcursul celor 90 de minute si suntem de parere ca golurile nu vor lipsi din program.


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media