Biletul Zilei 08/07/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Hafnarfjordur - Vikingur R.

Gazdele nu trec prin cea mai buna perioada a lor, in prezent adunand 5 meciuri fara victorie in campionat. Asta-seara primesc vizita celor de la Vikingur, o echipa care, in ciuda faptului ca a inceput slab sezonul, vine dupa patru meciuri fara infrangere, dintre care doua victorii.

Bookmakerii nu tin foarte tare cont de forma de moment a celor doua formatii si ni-i ofera favoriti pe cei de la Hafnarfjordur cu o cota destul de mica la 1 solist, 1.70!Pronostic: G2+ (Gazdele marcheaza minim doua goluri)

Cota: 1.59

Ghana - Tunisia

Ghana si Tunisia sunt neinvinse dupa meciurile din grupa, insa astazi una dintre cele doua va parasi competitia. Ghanezii se bazeaza foarte mult pe golgheterul lor, Jordan Ayew, jucatorul lui Crystal Palace, aflat intr-o forma extraordinara.

Cu 4 trofee ale Cupei Africii castigate in toata istoria, Ghana este considerata una dintre cele mai bune nationale alaturi de Egipt si Camerun. Ultima lor izbanda dateaza din 1982 si toata suflarea ghaneza isi pune speranta in acest turneu final.

Tunisia nu este un adversar chiar la indemana. Nu a fost invinsa in grupe, dar nici nu a reusit sa castige vreun meci. A remizat pe rand cu Angola, Mali si Mauritania. Nu au in palmares decat un trofeu, fata de cele patru ale ghanezilor, dar se pot mandri ca izbanda lor este mai aproape de zilele noastre, si anume 2004.

Ne asteapta un meci extrem de echilibrat, cu un plus pentru echipa ghaneza, mult mai solida si mai experimentata decat cea a adversarilor lor.
Pronostic: Psf 1 (Gazdele conduc la pauza sau la final)

Cota: 1.98

Distribuiti pe Social Media