Biletul Zilei 09/07/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Roger/Tecau - Cabal/Farah

Pentru astazi am decis sa va oferim cele trei meciuri de dublu masculin de la Wimbledon. Primul duel este poate meciul dintre cele mai sudate cupluri ramase in turneu. Cele doua perechi joaca de foarte mult timp impreuna si arata extrem de bine. Ne asteptam la o partida foarte disputata, una in care, desi Cabal cu Farah pleaca favoriti, avem mare incredere in Horia si colegul sau.

Pronostic: P 3.5 seturi (Minim 4 seturi in meci)

Cota: 1.42

Daniell/Koolhof - Dodig/Polasek

Surpriza turului precedent cand a trecut cu 3-0 de un cuplu extrem de solid, Mektic/Skugor, dublul croato-slovac da astazi piept cu o pereche care noua ne place foarte mult si care ne-a impresionat de fiecare data, fie ca a fost vorba de surprize facute pe cote de 2.60 fie ca a fost vorba de rasturnari precum cea din turul precedent cand, de la 0-2 la seturi a revenit si a invins cu 3-2. Credem ca vom vedea o partida lunga si aici.

Pronostic: P 3.5 seturi (Minim 4 seturi in meci)

Cota: 1.40

Kubot/Melo - Mahut/Roger-Vasselin

Mahut si Vasselin au invins in turul precedent poate cea mai cunoscuta pereche de dublu, cea formata din gemenii Bryan si credem ca vor opune rezistenta astazi unui dublu consacrat si extrem de cunoscut publicului de tenis. Kubot si Melo au cedat set in fiecare din victoriile precedente la Wimbledon si acest meci pare si el unul de durata.

Pronostic: P 3.5 seturi (Minim 4 seturi in meci)

Cota: 1.4

Distribuiti pe Social Media