Biletul Zilei 13/07/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

CFR Cluj - Poli Iasi

Campionatul Ligii I a luat startul ieri cu meciul inaugural dintre Voluntari si Sepsi, incheiat cu un plictisitor 0-0. Suporterii, fotbalul si golurile au lipsit cu desavarsire, asta sugerandu-ne ca vom avea din nou o intrecere corecta si spectaculoasa.

Diseara, campioana Romaniei, CFR, primeste vizita celor de la Poli Iasi, ambele trupe dorindu-si sa inceapa cu dreptul in actualul sezon. Doar ca, ardelenii sunt cu gandul mai mult la meciul de miercuri contand pentru returul preliminariilor UCL. unde are nevoie de o victorie cu 2-0 pentru a se vedea calificata.

Astfel, daca CRF va obtine contra lui Poli Iasi o victorie la limita 1-0 sau 2-1, va trebui sa fie super multumita, in conditiile in care o parte din jucatori vor fi menajati.

Pronostic: H2 (Oaspetii nu pierd meciul la mai mult de un gol diferenta)

Cota: 1.42

Villarreal - WBA

Spaniolii si englezii se pregatesc temeinic pentru un nou sezon ce bate la usa. WBA a ratat in extremis promovarea in Premier League, eliminata de Aston Villa si isi doreste sa se remonteze cat mai repede, punandu-si la punct ultimele detalii tactice.

Suntem de parere ca vom asista la faze de poarta alerte, in ton cu fotbalul practicat de cele doua formatii si, inevitabil, vom vedea si goluri.


Pronostic: 3+ (Se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.52

Distribuiti pe Social Media