Biletul Zilei 14/07/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

San Lorenzo - Libertad A.

Prima etapa din Paraguay le aduce fata in fata pe San Lorenzo si Libertad Asuncion, echipe care au terminat sezonul trecut pe locurile 9, respectiv 3, sezon in care oaspetii de astazi s-au impus in ambele partide, cu 4-3 pe teren strain si 2-1 acasa.

Cu siguranta nu s-au schimbat prea multe in compartimentele si obiectivele celor doua formatii, astfel ca favorita la victorie este tot Libertad, pe aceeasi cota ca si anul trecut in deplasare, 1.90!

La prima vedere pare a fi un meci de "ambele marcheaza", insa ne asteptam la o victorie scurta a oaspetilor, cu gol marcat in prima repriza. Cel mai probabil dupa pauza vor juca la mentinerea rezultatului, asteptand ca gazdele sa se deschida in aparare.

Pronostic: IO1+ (Oaspetii marcheaza in prima repriza)

Cota: 1.80

Akhmat G. - Krasnodar

Incepand de ieri, s-a dat startul si in campionatul Rusiei, o etapa din care s-au disputat momentan patru meciuri, alte trei urmand a se juca astazi.

Unul din ele se joaca la Grozny intre echipa locala, Akhmat si Krasnodar. Nu mai putin de 6 amicale de fiecare au disputat cele doua trupe pana in prezent, meciuri in care, pe langa ca au obtinut rezultate pozitive, au demonstrat si ca joaca fotbal

Ne asteptam la un minim 1-1 in aceasta seara, insa dorim sa fim mai precauti si vom selecta "gol marcat in fiecare repriza".

Pronostic: I1+&II1+ (Se marcheaza in fiecare dintre reprize)

Cota: 1.89

Distribuiti pe Social Media