Biletul Zilei 15/07/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Viitorul - Dinamo B.

Dupa debutul anost al ligii I intre Voluntari si Sepsi, au urmat trei partide in care s-au marcat 14 goluri, CFR - Poli Iasi 1-1, FCSB - Hermannstadt 4-3 si U Craiova - Clinceni 3-2.

Derby-ul primei etape se joaca insa la Ovidiu, intre Viitorul din localitate si Dinamo. Anul trecut, pe aceleasi cote ca si astazi, gazdele au spulberat echipa cainilor cu un usturator 4-1. Oaspetii sunt deja la al patrulea sezon in care se autointituleaza "New Dinamo" si deja dau impresia ca nu mai sperie pe nimeni.

Cu toate acestea, chiar si dupa succesul contra CFR-ului in Supercupa, echipa lu Hagi nu va avea un meci usor, data fiind si cota destul de mare la 1 solist, in conditiile in care Dinamo a reprezentat din nou dezamagirea sezonului trecut.

Pronostic: X2 (Oaspetii nu pierd meciul)

Cota: 1.74

Vikingur R. - Fylkir R.

Unsprezece etape s-au scurs din campionatul islandez si gazdele de la Vikingur au bifat numai doua victorii. Suporterii le vor fi din nou alaturi in meciul contra celor de la Fylkir, echipa clasata mult mai bine in clasament. Locul 7 cu 15 puncte adunate.

Cota le este favorabila gazdelor si inclinam sa credem ca astazi vor obtine un rezultat pozitiv si puncte sa scape din zona fierbinte a clasamentului.

Pronostic: IG1+ (Gazdele marcheaza in prima repriza)

Cota: 1.88

Distribuiti pe Social Media