Biletul Zilei 25/07/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Honved - Univ.Craiova

Reprezentantele Ungariei si Romaniei in turul secund al Europa League se intalnesc pentru prima data in istorie, insa rivalitatea politica dintre cele doua tari atribuie meciului atat un grad ridicat de interes, dar si de risc.

Oltenii au etalat un fotbal total, marcand si primind goluri cu aceeasi lejeritate, ultimele partide bazandu-se pe principiul ca trebuie sa inscrii un gol mai mult decat adversarul.

La fel de deschisa se anunta si partida de astazi, in care Craiova este usor favorita la casele de pariuri.

Pronostic: I1+ (Se marcheaza cel putin un gol in prima repriza)

Cota: 1.46

Gent - Viitorul

Cele doua formatii s-au mai intalnit in trecut, belgienii castigand categoric in 2016 cu 5-0. Meciul din retur nici nu a mai contat, acel anost 0-0 nefiind concludent pentru analiza noastra.

Ne place cum arata echipa de pusti a lui Hagi in acest debut de sezon. Gent este o formatie care si in amicale si-a aratat apetitul ofensiv si consideram ca vom avea si de aceasta data un meci plin de spectacol si goluri inca de la inceput.

Pronostic: I1+&II1+ (Se inscrie in fiecare repriza)

Cota: 1.59

Alashkert - FCSB

Vicecampionii Romaniei vor intalni asta-seara mai modesta echipa de la Alashkert si spera sa ia o optiune importanta in ce priveste mansa retur a turului secund de calificari din Europa League.

Armenii nu au o istorie bogata in cupele europene de aceea consideram ca experienta mult mai mare a stelistilor va cantari considerabil. FCSB pleaca din postura de favorita, cu o cota de 1.52 la victorie.

Pronostic: O1-3 (Oaspetii marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.30

Distribuiti pe Social Media