Biletul Zilei 31/07/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Cukaricki - Molde

Sarbii de la Cukaricki si norvegienii de la Molde se bat pentru un loc in faza urmatoare a Europa League. Teoretic, gazdele pleaca cu prima sansa dupa egalul la zero obtinut in mansa tur. Practic, daca Molde marcheaza o data, Cukaricki este obligata sa inscrie de doua ori pentru a obtine biletele pentru etapa urmatoare.

1.30 a fost cota lui Molde pe teren propriu, deci a pornit ca favorita certa, dar sarbii au confirmat forma buna de moment jucand de la egal la egal cu adversarii lor. Ne asteptam la aceeasi replica dura a gazdelor, care, in ciuda faptului ca sunt cotati tot ca outsideri de bookmakeri, au o sansa mare sa aceeada in turul urmator.


Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.70

Liverpool - Lyon

Infrangerea rusinoasa suferita contra celor de la Napoli, cere razbunare din partea cormoranilor. Chiar daca a fost un meci amical, blazonul castigatoarei ultimei editii de UCL a fost sever sifonat, alb-rosii sperand sa uite cat mai repede acest insucces.

Vor intalni in aceasta seara incomoda formatie franceza, Lyon, care recent a invins cu 2-1 Arsenal Londra, pe Emirates! Ultimele meciuri sugereaza faptul ca Depay si compania se simt mult mai bine in reprizele secunde ale meciurilor, cele mai multe goluri venind in a doua jumatate a disputelor.

Vom incerca sa fructificam acest indiciu, mai ales ca in celalalt teren se va afla Liverpool, dornica de succes.

Pronostic: II2+ (Se marcheaza minim doua goluri in a doua repriza)

Cota: 1.65

Distribuiti pe Social Media