Biletul Zilei 01/08/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Linfield - HB Torshavn

Nord irlandezii Linfield si faroezii de la Torshavn au oferit o mansa tur spectaculoasa in care s-au marcat patru goluri, doua de fiecare echipa. Nici returul nu pare a se juca altfel, in ambele tabere existand dorinta imensa de a accede in faza urmatoare.

Spre deosebire de oaspeti, care parcurg o perioada buna, gazdele au castigat un singur meci in ultimele noua aparitii si spera ca in aceasta seara sa readuca gustul victoriei de partea fanilor lor. Sa vedem daca acest lucru va fi posibil.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.70

Brondby - Lechia G.

Danezii au plecat cu mana goala din Polonia, unde s-au vazut invinsi cu 2-1 de Lechia. Ii asteapta un meci extrem de greu, asta vazandu-se si din cota oferita de casele de pariuri. 1.77 pentru o izbanda a gazdelor si 2.05 pentru calificarea in faza urmatoare.

Ce ar presupune calificarea lui Brondby? Un simplu 1-0. Sau cel putin asa pare, insa este foarte probabil ca oaspetii sa ne contrazica si sa produca surpriza.

Ne asteapta un meci aprig disputat, unde cel mai aproape de adevar din punctul nostru de vedere este pronosticul "ambele marcheaza".

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.60

Distribuiti pe Social Media