Biletul Zilei 07/08/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Krasnodar - Porto

Meci neasteptat de echilibrat din punct de vedere al cotelor intre Krasnodar si vicecampioana Portugaliei, Porto. Deci victoriile, in Rusia, sunt greu de obtinut, noi credem ca Porto este o formatie mult mai valoroasa decat echipa gazda si, chiar daca nu va invinge astazi, suntem de parere ca experienta superioara in competitia europeana numarul 1 isi va spune cuvantul, iar Porto va inscrie pentru a-si face returul mai usor.

Pronostic: O1+ (Oaspetii inscriu)

Cota: 1.31

CFR Cluj - Celtic

CFR a aratat bine in acest debut de sezon, dar adversarul de diseara, desi nu face parte din elita europeana, reprezinta un nume imens pe continent, o formatie care nu are rival in Scotia si care are o prezenta constant buna in grupele acestei competitii in ultimul deceniu. Credem ca scotienii vor avea o cota de maxim 1.50 la retur, cota primita astazi fiind numai rezultatul faptului ca romanii au inceput de mai mult timp campionatul si au deja cateva evolutii bune la activ in aceste preliminarii. Chiar si asa, noi credem ca Celtic va inscrie diseara in Gruia.

Pronostic: O1+ (Oaspetii inscriu)

Cota: 1.36

Basel - LASK Linz

Teoretic, dupa cum a evoluat impotriva olandezilor de la PSV, si dupa cum a tratat meciurile de campionat, am putea spune ca Basel va defila astazi. Austriecii de la Linz, totusi, nu sunt deloc o victima sigura astazi, fotbalul etalat de acestia fiind cu adevarat spectaculos. Pe noi nu ne-ar mira ca ei sa inscrie. Basel cu siguranta va marca. De asemenea, avand in vedere tiparul celor doua echipe, credem ca meciul se preteaza pentru multe goluri.

Pronostic: GGsau 3+ (Se castiga atat la ambele inscriu cat si la minim 3 goluri)

Cota: 1.46

Distribuiti pe Social Media