Biletul Zilei 09/08/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Liverpool - Norwich

Detinatoarea UCL si vicecampioana en-titre da startul noului sezon de Premier League in compania unei nou-promovate. FC Norwich a defilat in sezonul trecut al Championship, castigand liga la un avans consistent, insa debuteaza in elita engleza impotriva, poate, a celui mai greu adversar posibil. De mentionat ca Norwich nu si-a intarit echipa cu niciun jucator, evoluand cu formatia care a realizat promovarea.

Gazdele sunt decise ca in acest an sa trateze orice meci cu aceeasi seriozitate, pentru ca anul trecut s-au vazut intrecute de City, dupa ce initial aveau un avans de 8 puncte in fruntea ierarhiei.

Pronostic: 1/1 (Gazdele conduc la pauza si castiga meciul)

Cota: 1.50

Oss - Ajax Tin.

Cea mai frumoasa formatie din liga secunda olandeza intra in scena astazi si speram sa ne ofere iarasi meciuri spectaculoase din care sa putem profita cu totii.

Ajax tineret se deplaseaza la FC Oss, adversara cu care a impartit echitabil cele 6 puncte din sezonul trecut. A invins-o acasa in turul sezonului si a pierdut deplasarea din retur.

Ne asteptam la un duel cu goluri de ambele parti unde puteti incerca si optiunea G2+ O2+ (ambele echipe marcheaza minim doua goluri).

Pronostic: GG3+ (Ambele echipe marcheaza si vor fi minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.65

Distribuiti pe Social Media