Biletul Zilei 11/08/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

FCSB - Voluntari

Ros-albastrii au nevoie de victorie ca de aer. Dupa doua esecuri consecutive in campionat si alte doua meciuri neconvingatoare un playoff-ul Europa League trebuie sa-si refaca moralul in fata Voluntariului, echipa aflata pe penultima pozitie a clasamentului cu doar doua puncte adunate din 12 posibile.

In ciuda cotei destul de mare oferita de bookmakeri suntem de parere ca FCSB se va impune!

Pronostic: 1 (Gazdele castiga meciul)

Cota: 1.65

Mouscron Gent

Mouscron si Gent au inceput sezonul cu cate o victorie si o remiza de ambele parti si fiecare dintre ele isi doreste sa pastreze cadenta. Din 2015 pana in prezent, cele doua echipe s-au mai intalnit de cinci ori pe acest teren, trei dintre partide fiind castigate de Gent, alte doua de gazde. In patru dintre partide s-a inregistrat pronosticul "ambele marcheaza".

Tinand cont de istoric si de startul celor doua, vom merge pe mana atacantilor lor, bifand cu mare incredere pronosticul GG.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.55

Roma - Real Madrid

Romanii si madrilenii vor sustine in aceasta seara un amical foarte interesant pentru pariori. Am adaugat acest meci pe Biletul Zilei datorita dezinvolturii cu care cele doua formatii au tratat meciurile amicale sau turneele internationale jucate in pauza competitionala.

Roma a marcat de 18 ori in ultimele cinci amicale, primind 6 goluri, in timp ce Realul din Madrid a inscris de 11 ori, incasand 13 goluri in tot atatea partide.

"Ambele marcheaza" pare cel mai la indemana pronostic, cu foarte mari sanse de reusita.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.45

Distribuiti pe Social Media