Biletul Zilei 12/08/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Jong PSV - Den Bosch

A inceut noul sezon si in liga a doua olandeza, un campionat care ne ofera etapa de etapa meciuri extrem de spectaculoase. Pustii lui PSV joaca mereu numai pe atac dorind sa se faca remarcati in vederea unui “transfer” la echipa mare a clubului. Den Bosch incearca din nou promovarea dupa ce a ratat in barajul sezonului trecut. 

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.52

Lechia G - Jagiellonia

Continuam cu un meci interesant din Polonia acolo unde gazdele primesc vizita unei trupe extrem de ciudate. Jagiellonia a lasat mereu impresia ca poate invinge pe oricine, ca poate cuceri trofeul in campionat pentru ca imediat sa primeasca o cota de 3.30-3.50 (precum cea de astazi), foarte mare pentru forma echipei, si sa fie invinsa fara drept de apel. In alte meciuri castiga pe cote foarte mari pentru ca apoi sa cedeze pe un 1.60, spre exemplu. Ni se pare foarte mica aceasta cota la gol marcat pentru gazde, in conditiile in care golaverajul lor este de 2-1 dupa 2 partide. Defensiva ezitata a adversarei este probabil motivul principal si de aceea credem ca Lechia va inscrie astazi.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.23

Viitorul - Botosani

Meci foarte tare diseara intre doua formatii care au jucat mereu spectaculos in duelurile directe. Cele doua s-au intalnit de fiecare data in sezoanele trecute in ultima etapa a sezonului, Viitorul avand de fiecare data castig de cauza si urcand in playoff. Credem ca diseara oaspetii vor profita de forma buna prin care trec si vom vedea un meci cu goluri de ambele parti. Ne vom proteja insa si vom alege un pronostic pe numar de goluri.

Pronostic: 2+ (Minim 2 goluri in meci)

Cota: 1.37

Distribuiti pe Social Media