Biletul Zilei 13/08/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Ajax - PAOK

Ajax nu poate lipsi din grupele UCL dupa traseul magnific avut anul trecut. Cu toate ca Paok a incercat ceva in tur, meci in care a condus la un moment dat cu 2-1, nu reprezinta o echipa de gabaritul olandezilor. Scoala de fotbal a Ajaxului a dovedit in nenumarate randuri ca este cea mai buna din lume si scoate jucatori de talie mondiala pe banda rulanta.

Incontestabil vom merge pe victoria gazdelor, o echipa mult mai solida si mult mai experimentata pe plan european.

Pronostic: 1 (Gazdele castiga meciul)

Cota: 1.25

Celtic - CFR Cluj

Ardelenii se afla in fata unui nou test extrem de important in vederea calificarii in playoff-ul UCL. CFR n-a aratat deloc ca se teme de Celtic, echipa in fata careia a deschis scorul in meciul tur si detine in continuare sansa sa la calificare. Ce-i drept, mica, vis-a-vis de cotele oferite de bookmakeri, dat fiind faptul ca Celtic va avea publicul, al 12-lea om de pe teren.

Cunoastem cu totii atmosfera creata pe pamant britanic de extraordinarii fani ai echipelor din regat. Cu mult mai multa experienta in Europa si cu o echipa mult mai solida, consideram ca Celtic va castiga cel putin o repriza in fata ardelenilor, chiar daca ne dorim ca echipa din Cluj sa surprinda pe toata lumea.

Pronostic: I1sauII1 (Gazdele castiga oricare dintre reprize)

Cota: 1.37

LASK - Basel

Dupa ce a trecut miraculos de PSV, din pozitia de outsider, Basel se vede pe punctul de a parasi competitia in turul imediat urmator, din pozitia de favorita. Esecul de acasa cu 1-2 in fata austriecilor ar putea sa o coste extrem de mult, mai ales daca nu va marca repede. Nici macar o victorie cu 1-0 nu i-ar fi de ajuns, astfel ca elvetienii vor fi nevoiti sa inscrie de minim doua ori si sa nu primeasca gol pentru a se califica.

4.20 este cota oferita de bookmakeri pentru accesul lui FC Basel in playoff-ul UCL, mai exact cat avea LASK Linz inainte de mansa tur. Vom avea parte de un start de partida incendiar, cu Basel la timona jocului cautand rapid golul. In incercarea lor asidua de a desface apararea austriaca s-ar putea descoperi in aparare, lasand spatii largi atacantilor adversi.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media