Biletul Zilei 16/08/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Lyon - Angers

Cele doua formatii au pasit cu dreptul in noul sezon de Ligue 1, in ciuda rezultatelor neconvingatoare din meciurile amicale care au precedat debutul din campionat. Lyon a invins pe Monaco in deplasare cu scor de neprezentare, in timp de Angers a trecut relativ usor de Bordeaux pe teren propriu, scor 3-1.

Anul trecut pe acelasi teren, gazdele au dispus de Angers cu 2-1 pe o cota de 1.32! Astazi Lyon primeste o cota destul de mare, 1.57! Oaspetii formeaza o echipa solida, compacta si cu ceva vechime in aceeasi formula!

Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.53

Nordsjalland - Odense

Asa cum am mentionat si in Avancronica meciului, nu vedem alta desfasurare a ostilitatilor decat una spectaculoasa cu goluri de ambele parti. Istoricul celor doua formatii si rezultatele lor din startul campionatului reprezinta indiciile noastre in alegerea pronosticului.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.40

Hermannstadt - Acad.Clinceni

Doua dintre cele mai slabe formatii ale inceputului de sezon se vor duela astazi pentru cele trei puncte puse in joc. Cele mai slabe din punct de vedere statistic, fiindca pe teren treburile au stat putin altfel.

Sibienii au invins pe Craiova cu 2-1 si au iesit cu fruntea sus din confruntarile cu FCSB si Viitorul, meciuri pe care le-au pierdut la limita. Au demonstrat pentru inceput ca se misca mult mai bine decat in sezonul trecut, cand au scapat de retrogradare ca prin urechile acului.

Nou-promovata Clinceni a obtinut primele 3 puncte pe prima scena a fotbalului romanesc etapa trecuta, 3-1 in fata Chindiei, insa trebuie sa lucreze mult la faza defensiva pentru ca au cea mai slaba aparare din liga cu 14 goluri primite!

Pronostic: G1-3 (Gazdele marcheaza minim un gol si maxim trei goluri)

Cota: 1.29

Distribuiti pe Social Media