Biletul Zilei 17/08/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Sepsi Sf Gheorghe - CFR Cluj

V-am obisnuit de ceva vreme sa va scoatem in fata meciurile scoase in fata de anumite case de bet. Doar in ultima saptamana, toate meciurile care au fost prezentate “pe banner” la modul “pariati pe favoriti, cota este excelenta” au adus surprize enorme. Ca exemplu, Bilbao aseara G1+ si victorie la 0, CFR in Scotia, Steaua Rosie in Danemarca, FCSB in Cehia, Chelsea in Supercupa Europei. Toate au marcat si unele chiar au rasturnat cotele. Pe acelasi principiu va oferim astazi doua partide. Cea de la Sf Gheorghe dintre echipa locala si trupa lui Petrescu, cea pe care o asteapta o dubla de foc cu Slavia Praga. Mergem pe mana gazdelor si credem ca vor puncta.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.45

Celta Vigo - Real Madrid

Aici nici nu am fi avut nevoie de banner, Realul avand mai mereu probleme mari pe terenul din Vigo. Ne asteptam la un debut de sezon dificil pentru galactici, in modelul celui avut de Barca aseara la Bilbao.

Pronostic: G1+ (Gazdele inscriu)

Cota: 1.30

Emmen - Heerenveen

Am fi fost tentati sa mergem pe 2 solist aici, oaspetii avand deja 4 puncte dupa 2 etape in timp ce gazdele au golaveraj 0-6 si 0 puncte dupa primele doua meciuri. Totusi, cotele oferite de bookmakeri ne fac sa ne punem semne de intrebare. 2.80, respectiv 2.35 nu sunt cote care sa ne indemne catre o victorie sigura a celor de la Heerenveen. Dupa 0 goluri inscrise in primele doua partide si 6 primite, o formatie cu 5 goluri marcate in debutul sezonului ar fi trebuit sa aiba o cotatie mult mai mica la victorie.

Pronostic: GG (Ambele inscriu)

Cota: 1.42

Distribuiti pe Social Media