Biletul Zilei 19/08/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

Wolverhampton - Manchester Utd

Molineux Stadium este gazda unui meci foarte interesant intre lupii de la Wolverhampton si Manchester United. Cum s-ar zice, oaspetii si-au facut debutul exemplar in noul sezon, invingand pe Chelsea cu 4-0, insa trebuie sa reconfirme etapa de etapa, daca vor intr-adevar sa se lupte pentru titlu.

Wolves este neinvinsa de 14 meciuri pe teren propriu, ba mai mult de atat i-a invins pe diavoli in doua din ultimele trei dueluri cu acelasi scor 2-1.

Man Utd va avea viata grea in aceasta seara, cu toate ca par mai motivati ca oricand sa continue lupta pentru un loc fruntas.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.35

Astra - Viitorul

In ultimele 14 meciuri jucate, Viitorul a fost invinsa o singura data, infrangere ce a costat-o, insa, eliminarea din Europa League. In campionat a inceput perfect cu trei victorii in primele trei meciuri, urmate apoi de doua rezultate de egalitate.

Va merge in deplasare la Astra pentru etapa a 6-a, unde a invins ultima data cu 4-1 in sezonul trecut. Meciul se anunta cu mult mai greu decat cel amintit mai sus, gazdele reprezentand in continuare un lot solid si bine organizat.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.43

Ajax Tin. - NEC

Tineretul lui Ajax nu a dezamagit etapa trecuta si a bifat pronosticul GG3+ ales de noi pentru Biletul Zilei. Cum echipa castigatoare nu se schimba, ii mentionam si astazi printre selectiile noastre in duelul lor contra celor de la Nec Nijmegen.

Anul trecut Ajax tineret s-a impus cu 4-0 in fata lui Nec, un scor prea dur pentru realitatea din teren. Oaspetii sunt dornici de revansa si suntem siguri ca vor incerca sa marcheze cat mai mult pentru a spala rusinea sezonului trecut.

Pronostic: GG3+ (Ambele echipe marcheaza si vor fi minim 3 goluri in meci)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media