Biletul Zilei 20/08/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Apoel - Ajax

Meciul din Cipru se anunta a fi extrem de interesant si, credem noi, plin de reusite. Gazdele nu sunt deloc o echipa usoara, mai ales pe propria arena, la fel cum a fost si PAOK in turul precedent pentru lancieri. Ajax este si de aceasta data favorita si ne bazam pe faptul ca va marca mai mult de un gol. Va cauta victoria la fel ca la Salonic si, cum gazdele pot inscrie in orice meci, va fi nevoie de minim doua goluri pentru ca Ajax sa isi asigure in mare masura calificarea.

Pronostic: O2+ (Ajax inscrie minim doua goluri)

Cota: 1.51

Lopez - Andujar

Meci tare la Salem intre doi conationali destul de apropiati ca valoare ATP. Desi favorit, Lopez va avea un meci dificil impotriva unui adversar pe care, in singurul meci dintre cei doi disputat pe hard, in 2012, l-a invins greu, cu 3-2. Ne asteptam ca Andujar sa joace bine si de aceasta data.

Pronostic: Min1 set 2 (Andujar castiga minim un set)

Cota: 1.49

Derby - Bristol City

Etapa a patra din Championship de pune fata in fata doua echipe care au inceput asemanator sezonul. Gazdele au 5 puncte si un golaveraj de 4-3 dupa 3 etape in timp ce Bristol are un punct in minus si golaveraj 4-4. Credem ca va fi o partida stransa, pasibila de GG, dar nu cu foarte multe goluri. In nota primelor etape deja jucate.

Pronostic: G1-3 (Gazdele inscriu, dar nu mai mult de 3 goluri)

Cota: 1.29

Distribuiti pe Social Media