Biletul Zilei 21/08/2019

Bilet Castigator
– Cota Finala: 31

M.Buzarnescu - A.Blinkova

Bookmakerii ne scot in fata un meci extrem de interesant prin prisma cotelor oferite. 2.30 pentru o victorie a jucatoarei noastre fata de 1.80 cota rusoaicei. In 2017, pe cand Buzarnescu nu era asa cunoscuta precum in prezent, aceasta o spulbera pe Blinkova cu 6-1 6-2 in fix o ora de joc.

In ciuda ascensiunii romancei, care intre timp a facut cateva meciuri remarcabile, cota de astazi este enorma. Casele de pariuri vor sa ne atraga cu acel "pronostic sigur" si anume ca Buzarnescu castiga minim un set, cota 1.42.


Pronostic: 2 (Blinkova castica meciul)

Cota: 1.83

Young Boys - Crvena Zvezda

Revelatia turului 3, Steaua Rosie Belgrad, vine in Elvetia cu moralul pe plus dupa ce a eliminat-o pe FC Copenhaga din competitie. Young Boys, in calitate de campioana a tarii cantoanelor, joaca astazi primul meci in incercarea de a accede in grupele UCL. S-au pregatit pentru acest lucru cu patru meciuri in campionat si un meci in cupa si se lauda cu patru victorii si un egal in aceste meciuri.

Consideram ca oaspetii formeaza o echipa greu de batut si, in ciuda cotei mari pe care o au la victorie, suntem de parere ca vor face un meci bun in vederea returului.

Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.55

Distribuiti pe Social Media