Biletul Zilei 23/08/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Univ.Craiova - Astra

Craiova si Astra se lupta pentru mentinerea in top 6 si tintesc la toate cele trei puncte puse in joc in seara aceasta. Ramane de vazut cine va reusi sa se impuna la finalul celor 90 de minute.

Gazdele au inceput promitator sezonul dupa care s-au stins. Au bifat primele 9 puncte din 9 posibile, pentru ca mai apoi sa piarda la Hermannstadt si acasa cu Sepsi. Nici meciul cu Astra nu va fi dintre cele mai usoare, oaspetii demonstrand ca formeaza o echipa incomoda ce poate incurca socotelile oricui.

Pronostic: GG (Ambele echipe marcheaza)

Cota: 1.95

Granada - Sevilla

Nou-promovata Granada a produs deja prima surpriza in noul sezon din La Liga, intr-un magnific 4-4 in deplasarea de la Villareal si este pregatita pentru primii musafiri de talie.

Sevilla, una dintre cele mai pragmatice echipe ale deceniului, in Spania, castigatoare a trei editii consecutive de Europa League, vine la Granada dupa o alta deplasare, in care s-a impus cu 2-0 la Espanol.

Nu le va fi usor pentru ca gazdele nu au nimic de pierdut. Trebuie sa joace pentru a-si asigura o pozitie linistitoare in clasament in vederea sezonului ce se anunta lung si anevoios.

Pronostic: G1+ (Gazdele marcheaza)

Cota: 1.42

Distribuiti pe Social Media