Biletul Zilei 26/08/2019

Bilet Necastigator
– Cota Finala: 31

Falkenberg - Hammarby

20 de etape scurse din prima liga suedeza si putem vorbi deja de aspiratii diferite pentru cele doua formatii care se vor duela astazi. Oaspetii trag la top 3 si pot profita de sincopa lui Malmo, echipa invinsa cu 0-1  pe teren propriu de liderul la zi, Djugarden, in timp ce gazdele ar putea scapa de zona tulbure a clasamentului cu o victorie in fata lui Hammarby.

Meciul din tur s-a incheiat cu o infrangere ustoratoare pentru Falkenberg, 2-6. Este evident ca astazi vor razbunare, asta presupunand ca vom avea parte de goluri multe.

Pronostic: 3+ (Se marcheaza minim trei goluri in meci)

Cota: 1.50

Dinamo B. - Hermannstadt

Ce poate fi mai frumos la pariuri decat sa primesti o cota de 1,41 la minim un gol marcat in poarta lui Dinamo?! Cel mai slab sezon din istoria cainilor se prefigureaza dupa ce, semnele de intrebare ridicate de precedentele campionate slabe, nu au fost luate in serios.

Chiar daca bookmakerii o califica drept favorita in intalnirea cu Hermannstadt, Dinamo a dat dovada de impotenta in acest start de campionat si credem ca este exclus sa pastreze poarta intacta 90 de minute impotriva sibienilor.

Pronostic: O1+ (Oaspetii marcheaza)

Cota: 1.41

Farul C. - Petrolul

Sezonul trecut, pe aceleasi cote ca si astazi, Petrolul s-a impus la Constanta cu un sec 3-0, fapt ce le ofera incredere deplina pentru acest duel. Niciuna dintre formatii nu a inceput foarte convingator noul campionat. Petrolul a strans 6 puncte din 9 posibile, in timp ce Farul doar 4, asta in conditiile in care doua echipe deja au disputat patru meciuri din care au adunat toate punctele posibile si conduc clasamentul ligii secunde.

Ne asteapta un meci interesant de vizionat, in care rezultatul de egalitate nu prea ajuta pe nimeni.

Pronostic: X2 (Oaspetii nu pierd meciul)

Cota: 1.28

Distribuiti pe Social Media